Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS ISO 3728:2008

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 9
Датум: 27.02.2008.
Службени гласник: 25/08
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 3728:2004   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 1882 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Krem sladoled i mlečni sladoled - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Ice-cream and milk ice -- Determination of total solids content (Reference method)

Апстракт на српском језику

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja suve materije u krem sladoledu i mlečnom sladoledu i sličnim proizvodima.

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

prehrambeni proizvodi;hemijska analiza;mlečni proizvodi;sladoled;određivanje sadržaja;suva materija;referentna metoda;metoda uzimanja uzoraka