Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS ISO 13580:2008

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 12
Датум: 27.02.2008.
Службени гласник: 25/08
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 13580:2005   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 2139 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Jogurt - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Yogurt -- Determination of total solids content (Reference method)

Апстракт на српском језику

Ovim standardom utvrđuje se referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja suve materije u jogurtu, aromatizovanom jogurtu, zaslađenom jogurtu i voćnom jogurtu.

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

prehrambeni proizvodi;hemijska analiza;mlečni proizvodi;jogurt;određivanje sadržaja;suva materija;referentna metoda