Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7206

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 5534:2007

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 13
Датум: 30.11.2007.
Службени гласник: 3/08
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 5534:2004   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 5534:2004   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 2310 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Cheese and processed cheese - Determination of the total solids content (Reference method) (ISO 5534:2004)

Апстракт на српском језику

Ovim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje ukupnog sadržaja suve materije u siru i toljenom siru. Ova metoda se ne može primenjivati za proizvode od toljenog sira definisane u FAO/WHO, Codex dokumentu i standard A-8.

Апстракт на енглеском језику

ISO 5534|IDF 4:2004 specifies the reference method for the determination of the total solids content of cheese and processed cheese.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Белешке

Standard preispitan i potvrđen u julu 2012. godine.


Дескриптори

poljoprivredni proizvodi;hemijska analiza;mlečni proizvodi;sir;topljeni sir;određivanje sadržaja;suva materija;referentna metoda