Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 1735:2007

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 24
Датум: 30.11.2007.
Службени гласник: 3/08
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 1735:2004   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 1735:2004   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 3316 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Cheese and processed cheese products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1735:2004)

Апстракт на српском језику

Ovim standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama sira i topljenog sira koje imaju sadržaj laktoze ispod 5% (maseni udeo) od suve materije bez masti.

Апстракт на енглеском језику

ISO 1735|IDF 5:2004 specifies the reference method for the determination of the fat content of all types of cheese and processed cheese products having lactose contents of below 5 % (mass fraction) of non-fat solids.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Белешке

Standard preispitan i potvrđen u julu 2012. godine.


Дескриптори

poljoprivredni proizvodi;hemijska analiza;mlečni proizvodi;sir;topljeni sir;određivanje sadržaja;mast;metoda ekstrakcije;gravimetrijska analiza;referentna metoda;metoda po Šmit-Bondinski-Raclavu