Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7346

Пријавите се!
 

SRPS EN 1131:2005

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 12
Датум: 16.12.2005.
Службени гласник: 54/05
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN 1131:1994   CEN/TC 174
Цена: 2139 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sokovi od voća i povrća - Određivanje relativne gustine

Наслов на енглеском језику

Fruit and vegetable juices - Determination of the relative density

Апстракт на српском језику

Ovim standardom se utvrđuje piknometrijska metoda za određivanje relativne gustine u sokovima od voća, povrća i srodnim proizvodima.

Апстракт на енглеском језику

This European Standard specifies a method for the determination of the relative density d 20 degree C / 20 degree C of fruit and vegetable juices and related products.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис



Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

prehrambeni proizvodi;pića;sokovi od voća i povrća;hemijska analiza;merenja;relativna gustina (zapreminska masa)