Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7209

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 3727-2:2007

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 12
Датум: 19.04.2007.
Службени гласник: 39/07
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 3727-2:2001   CEN/TC 302
Ovaj standard je identičan sa:
ISO 3727-2:2001   ISO/TC 34/SC 5
Цена: 2139 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Maslac - Određivanje sadržaja vode, suve materije bez masti i masti - Deo 2: Određivanje suve materije bez masti (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Butter - Determination of moisture, non-fat solids and fat contents - Part 2: Determination of non-fat solids content (Reference method) (ISO 3727-2:2001)

Апстракт на српском језику

Ovim delom EN ISO 3727 utvrđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja suve materije bez masti u maslacu.

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Белешке

Standard preispitan i potvrđen u julu 2012. godine.


Дескриптори

proizvodi životinjskog porekla,mlečni proizvodi;maslac;hemijska analiza;sadržaj suve materije bez masti