Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7346

Пријавите се!
 

SRPS EN 1135:2005

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 9
Датум: 23.08.2005.
Службени гласник: 36/05
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN 1135:1994   CEN/TC 174
Цена: 1882 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Sokovi od voća i povrća - Određivanje pepela

Наслов на енглеском језику

Fruit and vegetable juices - Determination of ash

Апстракт на српском језику

Standardom se utvrđuje metoda određivanja pepela u sokovima od voća ili povrća i srodnim proizvodima. Pepeo se određuje gravimetrijski posle žarenja uzoraka za ispitivanje na 525° C +_ 25° C.

Апстракт на енглеском језику

This European standard specifies a method for the determination of the ash content of fruit and vegetable juices and related products.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис



Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

prehrambeni proizvodi;pića;sokovi od voća i povrća;hemijska analiza;određivanje sadržaja;pepeo