Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 1736:2005

Статус: Повучен
Језик: Srpski
Бр. страна: 21
Датум: 27.06.2005.
Датум повлачења: 28.09.2010 .
Службени гласник: 27/05
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 1736:2000   CEN/TC 302
Цена: 3102 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Mleko u prahu i mlečni proizvodi u prahu - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Dried milk and dried milk products - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1736:2000)

Апстракт на српском језику

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u mleku u prahu i proizvodima od mleka u prahu. Metoda se primenjuje na mleko u prahu sa sadržajem masti od 40% (masena frakcija) ili više, punomasno mleko u prahu, delimično obrano mleko u prahu, obrano mleko u prahu, surutku u prahu, mlaćenicu u prahu i serum maslaca u prahu.

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

poljoprivredni proizvodi;hemijska analiza;mleko u prahu;mlečni proizvodi u prahu;surutka u prahu;mlaćenica u prahu;određivanje sadržaja;masti;gravimetrijska analiza;referentna metoda