Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 2450:2005

Статус: Повучен
Језик: Srpski
Бр. страна: 21
Датум: 27.06.2005.
Датум повлачења: 28.09.2010 .
Службени гласник: 27/05
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 2450:1999   CEN/TC 302
Цена: 3102 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Pavlaka - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Cream - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 2450:1999)

Апстракт на српском језику

Standardom se utvrđuje referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svežoj pavlaci, pasterizovanoj pavlaci i kiseloj pavlaci u kojima nije vidljivo izdvajanje ili razlaganje masti usled lipolize.

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност



Дескриптори

poljoprivredni proizvodi;hemijska analiza;pavlaka;mlečni proizvodi;određivanje sadržaja;masti;gravimetrijska analiza;referentna metoda