Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7208

Пријавите се!
 

SRPS EN ISO 1737:2005

Статус: Повучен
Језик: Srpski
Бр. страна: 21
Датум: 27.06.2005.
Датум повлачења: 27.08.2010 .
Службени гласник: 27/05
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима
Ovaj standard je identičan sa:
EN ISO 1737:1999   CEN/TC 302
Цена: 3102 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Kondenzovano mleko i kondenzovano zaslađeno mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)

Наслов на енглеском језику

Evaporated milk and sweetened condensed milk - Determination of fat content - Gravimetric method (Reference method) (ISO 1737:1999)

Апстракт на српском језику

Ovim međunarodnim standardom utvrđuje se referentna metoda za određivanje sadržaja masti u svim vrstama kondenzovanog mleka i kondenzovanog zaslađenog mleka (tečno zaslađeno i nezaslađeno koncentrovano mleko).

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис

Нема информација.

Национална активност

Нема информација.

Дескриптори

poljoprivredni proizvodi;hemijska analiza;kondenzovano mleko;mlečni proizvodi;određivanje sadržaja;masti;gravimetrijska analiza;referentna metoda