Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7174

Пријавите се!
 

SRPS ISO 1108:1997

Статус: Објављен
Језик: Srpski
Бр. страна: 3
Датум: 03.10.1997.
Службени гласник: 53/97
Број решења:
Издање: 1 ED
Веза са међународним стандардима

ISO 1108:1992   ISO/TC 34/SC 7
Цена: 1232 RSD

За читање онлајн

Одштампај

Наслов на српском језику

Začini - Određivanje neisparljivog etarskog ekstrakta (identičan sa ISO 1108:1992)

Наслов на енглеском језику

Spices and condiments -- Determination of non-volatile ether extract

Апстракт на српском језику

OVIM STANDARDOM UTVRĐUJE SE METODA ZA ODREĐIVANJE NEISPARLJIVOG ETARSKOG EKSTRAKTA U ZAČINIMA.

Апстракт на енглеском језику

Нема информација.

Комисија за стандарде


ICS



Директиве

Нема информација.

Национални пропис



Национална активност

Нема информација.

Белешке

Standard preispitan i potvrđen u avgustu 2012. godine


Дескриптори

poljoprivredni proizvodi;prehrambeni proizvodi;začini;hemijska analiza;određivanje sadržaja;neisparljive materije;etri