Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7317

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
У припреми 
07.11.2019 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane -- Metode otkrivanja larvi Anisakidae L3 u ribi i proizvodima od ribe -- Part 1: UV metoda sa pritiskom
Engleski
У припреми 
07.11.2019 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane -- Metode otkrivanja larvi Anisakidae L3 u ribi i proizvodima od ribe -- Part 2: Metoda veštačke digestije
Engleski
Објављен 
23.12.2014 . 
43 стр.
3593 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za tipizaciju Salmonella spp.
Engleski
Повучен 
31.01.2014 . 
27 стр.
2909 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. — Deo 3: Semikvantitativna metoda
Srpski
Повучен 
26.02.2015 . 
25 стр.
3316 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Smernice za pripremanje i proizvodnju podloga za kulturu — Deo 1: Opšte smernice za obezbeđenje kvaliteta za pripremanje podloga za kulturu u laboratoriji
Engleski
Повучен 
26.02.2015 . 
21 стр.
2566 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Smernice za pripremanje i proizvodnju podloga za kulturu — Deo 2: Praktične smernice za ispitivanje performansi podloga za kulturu — Izmena 1: Mikroorganizmi za ispitivanje podloga za kulturu koje se najčešće koriste
Engleski
Објављен 
31.01.2014 . 
33 стр.
3253 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Metoda koja se zasniva na lančanoj reakciji polimeraze (PCR) u realnom vremenu za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Horizontalna metoda za otkrivanje Escherichia coli koja proizvodi šiga toksin (STEC) i određivanje serogrupa O157, O111, O26, O103 i O145
Engleski
Повучен 
31.08.2017 . 
43 стр.
3593 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za određivanje virusa hepatitisa A i norovirusa u hrani korišćenjem lančane reakcije polimeraze u realnom vremenu (RT-PCR) — Deo 1: Metoda za kvantifikaciju
Engleski
Повучен 
31.10.2019 . 
39 стр.
3422 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za određivanje virusa hepatitisa A i norovirusa u hrani korišćenjem lančane reakcije polimeraze u realnom vremenu (RT-PCR) — Deo 2: Metoda za kvalitativno otkrivanje
Engleski
Објављен 
31.10.2016 . 
27 стр.
2909 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Tehnike uzorkovanja za mikrobiološku analizu uzoraka hrane i hrane za životinje
Engleski
Објављен 
30.05.2014 . 
57 стр.
4020 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Lančana reakcija polimeraze (PCR) za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Otkrivanje klostridija koje proizvode botulinske neurotoksine tipa A, B, E i F
Engleski
Објављен 
31.10.2016 . 
41 стр.
3593 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Lančana reakcija polimeraze (PCR) za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Otkrivanje patogenih Yersinia enterocolitica i Yersinia pseudotuberculosis
Engleski
Објављен 
28.07.2008 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Polimerazna lančana reakcija (PCR) za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani - Ispitivanje performansi termosajklera
Engleski
Повучен 
31.10.2019 . 
39 стр.
3422 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Specifični zahtevi i uputstvo za ispitivanje osposobljenosti međulaboratorijskim poređenjem
Engleski
Објављен 
31.01.2014 . 
29 стр.
2909 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 2: Određivanje broja primenom redukovane tehnike najverovatnijeg broja
Engleski
Објављен 
23.05.2012 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Analiza hrane — Kriterijumi performansi metoda analize za određivanje mikotoksina, koje su validovane u jednoj laboratoriji
Engleski
Објављен 
23.05.2012 . 
17 стр.
2225 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 2: Celer (Apium graveolens) — Kvalitativno određivanje specifičnih DNK sekvenci u kuvanim kobasicama, PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1926 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 3: Lešnik (Corylus avellana) ― Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1926 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 4: Kikiriki (Arachis hypogaea) ― Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u čokoladi PCR-om u realnom vremenu
Engleski
Објављен 
30.08.2016 . 
13 стр.
1926 RSD 
PDF
Prehrambeni proizvodi — Detekcija alergena u hrani metodama molekularne biologije — Deo 5: Bela slačica (Sinapis alba) i soja (Glycine max) — Kvalitativna detekcija specifičnih DNK sekvenci u barenoj kobasici PCR-om u realnom vremenu

130 found, page 1 from 7 Одштампај резултати претраге        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7