Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7134

Пријавите се!
 

Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
16 стр.
2422 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze - Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir
Engleski
Објављен 
23.12.2016 . 
25 стр.
2627 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir
Srpski
Објављен 
31.07.2018 . 
22 стр.
2977 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze – Deo 2: Fluorimetrijska metoda za sir
Srpski
Објављен 
30.11.2007 . 
24 стр.
3182 RSD 
PDF
Sir i proizvodi na bazi topljenog sira - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
30.06.2010 . 
21 стр.
2977 RSD 
PDF
Sir od surutke - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
30.11.2007 . 
13 стр.
2217 RSD 
PDF
Sir i topljeni sir - Određivanje sadržaja ukupne suve materije (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
27.03.2008 . 
13 стр.
2217 RSD 
PDF
Sir i proizvodi od topljenog sira - Određivanje sadržaja hlorida - Metoda potenciometrijske titracije
Engleski
Повучен 
30.11.2018 . 
31 стр.
2956 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir — Određivanje sadržaja natamicina — Deo 1: Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije za koru sira
Engleski
Објављен 
30.11.2018 . 
25 стр.
2627 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir – Određivanje sadržaja natamicina – Deo 1: Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije za koru sira
Engleski
Повучен 
30.11.2018 . 
29 стр.
2792 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir — Određivanje sadržaja natamicina — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse za sir, koru sira i topljeni sir
Engleski
Објављен 
30.11.2018 . 
23 стр.
2463 RSD 
PDF
Sir, kora sira i topljeni sir – Određivanje sadržaja natamicina – Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse za sir, koru sira i topljeni sir
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
10 стр.
1519 RSD 
PDF
Topljeni sir i proizvodi od topljenog sira — Izračunavanje sadržaja dodatih sredstava za emulgovanje na bazi citrata i regulatora kiselosti/pH-vrednosti izraženih kao limunska kiselina
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
16 стр.
2012 RSD 
PDF
Proizvodi od mlečne masti i maslac — Određivanje kiselosti masti (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
18 стр.
2135 RSD 
PDF
Sir i topljeni sir — Određivanje azotnih frakcija
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
12 стр.
1684 RSD 
PDF
Sir od surutke — Određivanje suve materije (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1848 RSD 
PDF
Sir i proizvodi od topljenog sira — Određivanje ukupnog sadržaja fosfora — Metoda molekularne apsorpcione spektrometrije
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1848 RSD 
PDF
Sir — Određivanje sadržaja masti — Butirometar za metodu po Van Guliku
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1848 RSD 
PDF
Sir — Određivanje sadržaja masti — Metoda po Van Guliku
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
24 стр.
2627 RSD 
PDF
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
28 стр.
2792 RSD 
PDF
Sir — Određivanje reoloških svojstava jednoosnom kompresijom pri konstantnoj brzini pomeranja

20 found, page 1 from 1 Одштампај резултати претраге        1