Logo Институт за стандардизацију Србије 11030 Београд, Стевана Бракуса 2, п. п. 2105 Тел. 011 7541-262 лок. 135, 011 6547-496 Факс: 011 7541257 Date: 2020-01-23
Time: 17:02


Резултати претраге:

 Ознака стандарда
Језик
Статус
Датум
Бр. страна
Цена
 
Купи
Engleski
У припреми 
12.12.2019 . 
19 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko i mleko u prahu — Određivanje sadržaja aflatoksina M1 — Prečišćavanje imunoafinitetnom hromatografijom i određivanje tečnom hromatografijom visoke performanse
Engleski
У припреми 
16.01.2020 . 
10 стр.
1583 RSD 
PDF
Mleko, proizvodi od mleka, početna formula za odojčad i formula za ishranu odraslih - Određivanje minerala i elemenata u tragovima - Metoda atomske emisione spektrometrije sa induktivno spregnutom plazmom (ICP-AES)
Srpski
Повучен 
26.02.2015 . 
20 стр.
2867 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka - Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze - Deo 1: Fluorimetrijska metoda za mleko i mlečne napitke
Srpski
Објављен 
26.02.2015 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze — Deo 1: Fluorimetrijska metoda za mleko i mlečne napitke
Srpski
Повучен 
28.06.2011 . 
20 стр.
2867 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
28.06.2011 . 
25 стр.
3316 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
24.06.2019 . 
26 стр.
3316 RSD 
PDF
Mleko – Određivanje broja somatskih ćelija – Deo 1: Mikroskopska metoda (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2010 . 
31 стр.
3080 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje broja somatskih ćelija — Deo 1: Mikroskopska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje broja somatskih ćelija - Deo 2: Smernice za rad fluoro-optoelektronskih brojača
Engleski
Објављен 
27.08.2010 . 
19 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko i mleko u prahu — Određivanje sadržaja aflatoksina M1 — Prečišćavanje imunoafinitetnom hromatografijom i određivanje tečnom hromatografijom visoke performanse
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja uree - Enzimska metoda korišćenjem razlike u pH (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
30.09.2015 . 
23 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko — Broj bakterija — Protokol za procenu alternativnih metoda
Srpski
Објављен 
28.09.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Mleko u prahu i proizvodi od mleka u prahu — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Повучен 
27.08.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Kondenzovano mleko i kondenzovano zaslađeno mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Srpski
Објављен 
27.08.2010 . 
24 стр.
3316 RSD 
PDF
Kondenzovano nezaslađeno mleko i kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
24.12.2019 . 
27 стр.
2909 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje čistoće mlečne masti gasno-hromatografskom analizom triglicerida
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
26 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko i napici na bazi mleka - Određivanje aktivnosti alkalne fosfataze - Metoda enzimski fotoaktiviranog sistema (EPAS)
Srpski
Објављен 
28.09.2010 . 
21 стр.
3102 RSD 
PDF
Pavlaka — Određivanje sadržaja masti — Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
23.06.2014 . 
17 стр.
2225 RSD 
PDF
Proizvodi od mlečne masti — Određivanje sadržaja vode — Metoda po Karlu Fišeru
Srpski
Објављен 
27.02.2008 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko u prahu - Određivanje sadržaja vode (Referentna metoda)
Engleski
Повучен 
27.08.2010 . 
26 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje tačke mržnjenja - Termistorsko krioskopska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2010 . 
27 стр.
2909 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje tačke mržnjenja — Termistorsko-krioskopska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
23.07.2009 . 
25 стр.
2737 RSD 
PDF
Obrano mleko, surutka i mlaćenica - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko u prahu - Određivanje sadržaja mlečne kiseline i laktata
Srpski
Повучен 
23.12.2014 . 
20 стр.
2867 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 1: Metoda po Kjeldalu
Engleski
Повучен 
21.06.2016 . 
29 стр.
2909 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja azota — Deo 1: Metoda po Kjeldalu i izračunavanje sirovih proteina
Srpski
Објављен 
21.06.2016 . 
27 стр.
3507 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 1: Metoda po Kjeldalu i izračunavanje sirovih proteina
Srpski
Повучен 
21.06.2016 . 
17 стр.
2674 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 2: Metoda blok-razaranja (makrometoda)
Srpski
Повучен 
21.06.2016 . 
1 стр.
1133 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja azota — Deo 2: Metoda blok-razaranja (makrometoda) — Ispravka 1
Engleski
Објављен 
09.09.2008 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 3: Metoda blok-razaranja (Semimikrobrza rutinska metoda)
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 4: Određivanje sadržaja neproteinskog azota
Srpski
Објављен 
31.07.2018 . 
18 стр.
2674 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje sadržaja pravih proteina (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
23.12.2016 . 
21 стр.
2566 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka – Određivanje sadržaja azota – Deo 4: Određivanje sadržaja proteinskog i neproteinskog azota i izračunavanje stvarnog sadržaja proteina (referentna metoda)
Srpski
Повучен 
23.12.2016 . 
16 стр.
2524 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja azota - Deo 5: Određivanje sadržaja proteinskog azota
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Mleko u prahu — Ocenjivanje intenziteta termičke obrade — Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti goveđeg sirila u mleku
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu - Određivanje sadržaja vitamina A - Deo 1: Kolorimetrijska metoda
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 1: Kolorimetrijska metoda
Srpski
Повучен 
30.04.2014 . 
12 стр.
2139 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu - Određivanje sadržaja vitamina A - Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
13 стр.
2310 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina A — Deo 2: Metoda tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja kalcijuma — Volumetrijska metoda
Srpski
Објављен 
23.12.2016 . 
9 стр.
1882 RSD 
PDF
Mleko – Određivanje sadržaja kalcijuma – Volumetrijska metoda
Srpski
Повучен 
01.01.2008 . 
20 стр.
2867 RSD 
PDF
Mleko - Određivanje sadržaja masti - Gravimetrijska metoda (Referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
24 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko u tečnom stanju — Određivanje sadržaja beta-laktoglobulina rastvorljivog u kiselini — Metoda reverzno-fazne HPLC
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Obrano mleko u prahu — Određivanje sadržaja vitamina D primenom tečne hromatografije visoke performanse
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Mikrobiološki koagulansi — Određivanje ukupne koagulacione aktivnosti u mleku
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Mleko u prahu i proizvodi od mleka u prahu — Određivanje njihovog ponašanja u vrućoj kafi (test sa kafom)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Proizvodi od proteina mleka u prahu — Određivanje indeksa rastvorljivosti azota
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
14 стр.
1926 RSD 
PDF
Mlečna mast — Priprema metilestara masnih kiselina
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Mlečna mast — Određivanje sastava masnih kiselina gasno-tečnom hromatografijom
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Proizvodi od mlečne masti i maslac — Određivanje kiselosti masti (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
31.01.2014 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja azota u kazeinu — Deo 1: Indirektna metoda (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
31.01.2014 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje sadržaja azota u kazeinu — Deo 2: Direktna metoda
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mlečna mast iz obogaćenih mlečnih proizvoda — Određivanje sadržaja omega-3 i omega-6 masnih kiselina gasno-tečnom hromatografijom
Engleski
Објављен 
24.03.2014 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Fermentisani proizvodi od mleka — Bakterijske starter kulture — Standard identiteta
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Kondenzovano zaslađeno mleko — Određivanje sadržaja saharoze — Polarimetrijska metoda
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
16 стр.
2097 RSD 
PDF
Mleko — Određivanje alkalne fosfataze
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
22 стр.
2566 RSD 
PDF
Mlečna mast — Određivanje peroksidnog broja
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
24 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko u prahu, smeše za sladoled u prahu i topljeni sir — Određivanje sadržaja laktoze — Deo 1: Enzimska metoda korišćenjem glukoznog dela laktoze
Srpski
Објављен 
30.04.2014 . 
8 стр.
1711 RSD 
PDF
Mleko u prahu — Određivanje titracione kiselosti (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
12 стр.
1755 RSD 
PDF
Mleko, pavlaka i kondenzovano mleko — Određivanje ukupne suve materije (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
28.07.2015 . 
12 стр.
1755 RSD 
PDF
Zaslađeno kondenzovano mleko — Određivanje sadržaja ukupne suve materije (referentna metoda)
Engleski
Објављен 
27.08.2013 . 
24 стр.
2737 RSD 
PDF
Mleko i proizvodi od mleka — Određivanje sadržaja kalcijuma, natrijuma, kalijuma i magnezijuma — Metoda atomske apsorpcione spektrometrije
Engleski
Објављен 
23.06.2014 . 
20 стр.
2398 RSD 
PDF
Mleko u prahu i proizvodi od mleka u prahu — Određivanje indeksa nerastvorljivosti
Engleski
Објављен 
31.01.2014 . 
18 стр.
2225 RSD 
PDF
Mleko u prahu — Određivanje broja posebno termorezistentnih spora termofilnih bakterija

65 found, page 1 from 1 Одштампај резултати претраге        1 

Овај сајт је реализован у оквиру пројекта CARDS 2006 Copyright © 2010 Institute for Standardization of Serbia