Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7356

Пријавите се!
 

ПОПУЊЕНА МЕСТА - НОВО! – 10. децембар 2019. године – Електрична опрема ниског напона (LVD) и електромагнетска компатибилност (EMC): Примена прописа и стандарда (са демонстрацијом испитивања у лабораторији) – у Нишу

Институт за стандардизацију Србије организује нови семинар у сарадњи са Квалитетом а.д. Ниш, који ће се одржати у просторијама ове организације у Нишу. Семинар је прилика да учесници добију детаљне информације о примени правилника којима су транспоноване европске директиве у области електромагнетске компатибилности (EMCD) и безбедности нисконапонске електричне опреме (LVD) и о српским стандардима који су подршка овим правилницима.  Поред теоријског дела, семинар обухвата и практичне демонстрације испитивања производа у акредитованој лабораторији, са објашњењима електромагнетских феномена.

Коме је семинар намењен?

Семинар је намењен свима који се баве пројектовањем, производњом и/или прометом производа на које се примењују правилници о EMC-у и о LVD-у (произвођачима, увозницима и дистрибутерима), као и другим заинтересованим странама које непосредно или посредно примењују правилник (именована тела, организације потрошача и сл).

Предавачи:

Зоран Бакић, Сектор за квалитет и безбедност производа, Министарство привреде РС

Звонимир Вучковић, руководилац Сектора за испитивање, водећи инжењер Лабораторије за електричне апарате за домаћинство, Квалитет а.д. Ниш

Владан Радосављевић, водећи инжењер Лабораторије за ЕМC, Квалитет а.д. Ниш

Драган Вуксановић, руководилац Сектора за електротехничку стандардизацију и информациони систем, ИСС

 

Накнада за учешће на семинару износи 6.000,00 дин. + ПДВ (укључује материјал за семинар,  потврду о похађању семинара и освежење за време паузе). Информације у вези са редовним попустима проверите у програму семинара или на тел. 011/3409-340 или 011/3409-388.

 

Погледајте програм семинара.

 

Пријавите се - Попуњена места