Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7356

Пријавите се!
 

17. децембар 2019. године – Увод у систем менаџмента енергијом заснован на SRPS EN ISO 50001:2018 – НОВО!

У Институту за стандардизацију Србије први пут ће бити одржан семинар са темом „Како побољшати енергетске перформансе организације – Увод у систем менаџмента енергијом заснован на SRPS EN ISO 50001:2018.”

 

Сврха овог семинара јесте да се полазницима пруже основне информације о захтевима стандарда SRPS ISO 50001:2018, да им се прикажу решења одређених проблема на које се наилази у примени стандарда, као и да се омогући размена информација између учесника и предавача.

 

Семинар ће приказати могућности за енергетску уштеду која директно доприноси повећању конкурентности организације. На семинару ће бити представљени основни појмови и захтеви стандарда за систем менаџмента енергијом, као и користи које организација има од његове примене. Биће речи о томе како организација следи системски приступ у постизању сталног побољшавања енергетских перформанси, укључујући енергетску ефикасност, у коришћењу и потрошњи енергије.

 

Овај семинар је првенствено намењен руководству организације које жели да оствари уштеде кроз примену система менаџмента енергијом (у области производње и услуга), затим онима који планирају да уведу овај систем или су га недавно увели, као и свима који се баве питањем уштеде енергије у својим организацијама.

 

Предавачи:

Владимир Ј. Симић, водећи проверавач и предавач (QMS, EMS, EnMS, OHSAS), консултант за системе менаџмента.

 

Мр Мирјана Мирковић-Ђорђевић, руководилац Одељења за хемијске технологије, пољопривреду, шумарство, безбедност, животну средину и опште стандарде у ИСС-у, секретар Комисије KS CASCO, проверавач за QMS.

 

Погледајте програм семинара.

 

Пријавите се!