Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7134

Пријавите се!
 

16. април 2019. године – SRPS ISO 37001 – Како спречити и открити мито и како се борити са њим

Овај семинар организује Институт за стандардизацију Србије уз учешће предавача из Агенције за борбу против корупције. Семинар је промотивног карактера и осмишљен је да укаже на стандард SRPS ISO 37001, који пружа алате за борбу са митом, као и да подстакне његову ширу примену.

 

Све организације се у пословању сусрећу са изазовима подмићивања, који могу нарушити њихов углед и репутацију. Стандард SRPS ISO 37001 може вам помоћи у успостављању мера помоћу којих ћете спречити могућности за подмићивање и смањити ризике који су повезани са тим. Може се применити у свим организацијама, без обзира на њихову врсту и величину.

 

Упознајте се са тренутним законским контекстом у вези са подмићивањем, затим са разлозима доношења овог стандарда и како вам он може помоћи у испуњавању законских обавеза, као и са основним појмовима и захтевима стандарда – усвајање политике против подмићивања, именовање лица које ће надзирати примену стандарда, оцењивање ризика и поступање са њима, као и са могућностима повезивања са другим системима менаџмента и сертификацијом.

 

Коме је намењен семинар?

 

Семинар је намењен руководиоцима у организацијама, особама задуженим за функцију усклађености (compliance), за финансије, јавне набавке, управљање људским ресурсима, као и свима онима који се интересују за питања борбе против мита.

 

Предавачи на семинару:

 

Јован Божовић, Агенција за борбу против корупције

Татјана Бојанић, Институт за стандардизацију Србије

проф. др Милош Јелић, ВШСС Београдска политехника

Виолета Нешковић-Поповић, Институт за стандардизацију Србије

 

Семинар је промотивног карактера и пријављивање се остварује без котизације.

 

Пријавите се за учешће на овом семинару до 12. априла 2019. године, доставом попуњене пријаве на адресу: iss-edukacija@iss.rs.

 

Погледајте програм

 

 

За све евентуалне недоумице и питања можете нас контактирати на тел: (011) 340-93-88 и 340-93-40 или путем е-поште: iss-edukacija@iss.rs.