COVID-19 – Важне информације о наставку пословања ИСС-а током ванредног стања
Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7541

Пријавите се!
 

Бесплатан вебинар: COVID19 - Менаџмент континуитетом пословања – искуства и добра пракса

Институт за стандардизацију Србије и Центар за анализу ризика и управљање кризама Вас позивају на бесплатан вебинар у суботу, 28. марта 2020. године, с почетком у 10:00 часова.

 

 

Различити прекиди и поремећаји могу имати дугорочно штетне ефекте на целокупно пословање и способност организације да испоручује своје производе и услуге.

У широком спектру догађаја који могу довести до поремећаја у пословању, кризна ситуација изазвана пандемијом COVID19 запретила је многим компанијама, али и организацијама у јавном сектору, како у смислу наставка обављања њихове основне делатности, тако и у погледу живота и здравља запослених. То ће имати, сасвим сигурно, дугорочне негативне финансијске и друге последице, носећи и одређене репутационе ризике.

Путем овог вебинара организација може препознати шта треба учинити да би се заштитили њени ресурси (нпр. људи, просторије, технологија и информације), ланац снабдевања, заинтересоване стране и репутација. У том смислу, биће презентована домаћа и страна искуства и добра пракса менаџера континуитета пословања у текућој кризној ситуацији.

Циљ вебинара:

Пружање знања и конкретних смерница за примену и одржавање континуитета критичних процеса у организацијама.

Коме је намењен?

Свим заинтересованим, а нарочито менаџерима и стручним лицима у ИТ сектору, сектору безбедности, секторуљудских ресурса, маркетингу и другима који се у својој пракси сусрећу са ризицима и поремећајима са негативним утицајем на пословање.

Предавачи су реномирани и искусни професионалци на подручју менаџмента континуитетом пословања у реномираним компанијама из производног и услужног сектора.

Погледајте програм вебинара: 

https://www.iss.rs/rs/pages/page_1545.html

 

Немојте пропустити ову прилику!

 

Пријавите се


Пријављивање за учешће врши се доставом попуњене пријаве на адресу iss-edukacija@iss.rs