COVID-19 – Важне информације о наставку пословања ИСС-а током ванредног стања
Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7541

Пријавите се!
 

ИСС предузео појачане мере опреза за Covid-19

Због мера опреза услед ширења Covid-19, а у складу са успостављеним интегрисаним системом менаџмента квалитетом и безбедношћу информација, Институт је у протекла два дана предузео мере како би, као друштвено одговорна организација, допринео спречавању ширења вируса и на тај начин заштитио и запослене, и сараднике, и кориснике услуга Института, као и чланове њихових породица, а самим тим и заједницу у целини.

 

Будући да основна делатност Института, између осталог, подразумева и одржавање састанака комисија за стандарде, пружање информација о стандардима и њихову продају, одржавање обука у вези са стандардизацијом и др., Институт је најпре увео могућност одржавања састанака комисија за стандарде путем веб-апликације и о томе обавестио све чланове комисија. Састанци комисија ће се до даљег одржавати и у просторијама Института, а у складу са препорукама о социјалном дистанцирању. Такође, свим учесницима седница који се сматрају осетљивом групом становништва (старији од 60 година и хронични болесници) биће понуђено коришћење заштитних маски.

 

Институт је обезбедио и ограничену количину заштитних маски за запослене који такође спадају у осетљиву групу становништва, као и за запослене који су у директном контакту са корисницима наших услуга.

 

Институт подсећа кориснике да у својој понуди има и услуге онлајн-читања стандарда и онлајн-куповине, као и да се информације о стандардима могу добити телефоном, тако да за све такве информације треба најпре контактирати Инфоцентар Института путем бројева телефона 011/6547-293, 011/3409-310 или путем е-поште: infocentar@iss.rs.

 

Поред оваквих мера, Институт је предузео и опште мере превенције у просторијама Института, а све наредне активности предузимаћемо у складу са препорукама Владе Републике Србије и о томе обавештавати све наше кориснике.