Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7459

Пријавите се!
 

Акција запослених ИСС-а за децу у Свратишту

 

 

У духу предстојећих празника, запослени Института за стандардизацију Србије су се ове године одрекли новогодишње акције међусобног даривања и уместо тога, определили се да поклоне дарују онима којима и то мало може бити много. Овог пута, запослени Института су желели да својим поклонима улепшају новогодишње празнике деци и омладини у Свратишту на Звездари.

 

 

 

 

Десетак дана, колико је трајала акција у Институту, запослени су доносили све оно што је овој деци најпотребније – од топле одеће и обуће, школског прибора, играчака, средстава за хигијену и козметике, до њима најомиљенијих слаткиша. А више од свега доносили су љубав и дух заједништва и брижљиво их упаковали у све те поклоне. И баш у правом тренутку, неколико дана пре поделе пакетића за децу која су корисници ове установе, сва прикупљена помоћ испоручена је данас на адресу на Звездари.

 

У име свих запослених Института, помоћ је уручило неколико запослених на челу са Виолетом Нешковић-Поповић, руководиоцем Сектора за међународну сарадњу, информисање и издавачку делатност.

 

 

Иначе, Свратиште за децу и омладину тренутно има око 300 корисника – деце која живе у јако тешким условима, раде на улици, често немају прилику да се образују и неретко су занемаривани од стране породице и најближих. На две адресе Свратишта дневно се, у просеку, збрине око 150 малишана. Ове године Свратиште спрема око 500 пакетића за своје кориснике и другу угрожену децу и свака помоћ им је добродошла.