Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7356

Пријавите се!
 

ИСС-у захвалница Београдске политехнике

Висока школа струковних студија – Београдска политехника доделила је Институту за стандардизацију Србије захвалницу за успешну дугогодишњу сарадњу и подршку у раду. Захвалницу је директору ИСС-а, Татјани Бојанић, уручио в.д. директора Београдске политехнике, проф. др Војкан Лучанин.

 

Београдска политехника је једна је од првих високообразовних установа са којима је ИСС закључио споразум о пословно-техничкој сарадњи у циљу остваривања заједничких активности. Почев од марта 2012. године реализовани су различити видови сарадње (гостујућа предавања, семинари, радионице, студентска пракса, волонтерски рад и сл.), који су допринели едукацији студената на смеру Менаџмент кавалитетом, као и развоју и промоцији стандардизације.

 

Текућа, 2019. година изузетно је значајна за обе ове установе: Институт за стандардизацију Србије обележава јубилеј – 85 година стандардизације на нашим просторима, а Београдска политехника 60 година од свог оснивања. Од тих далеких времена до данас извршено је неколико промена у њиховим називима и организационим структурама, али је одржан висок ниво посвећености постављеним циљевима.