Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7356

Пријавите се!
 

Нови семинари ИСС-а

 

Просечна оцена коју су полазници свих семинара Института за стандардизацију Србије доделили Институту за организацију семинара почев од 2011. године, закључно са подацима из прошле године, била је 4,87. Тај тренд се наставио и у овој години, а с обзиром на то да се 2019. година ближи крају, још мало времена је остало да се у овој години уверите због чега су наши семинари тако високо оцењени. Свакако је један од кључних разлога тај што су наши предавачи углавном чланови комисија за стандарде и запослени Института, који су и учествовали у изради стандарда и/или прописа, па поред тога што су то експерти са искуством и знањем, они су и најупућенији у актуелна дешавања на пољу стандардизације.

 

Што се тиче тема семинара до краја године, како бисмо изашли у сусрет нашим корисницима, изабрали смо оне теме за које је владало највеће интересовање. Реч је о семинарима у вези са спровођењем интерних провера, као и у вези са ризицима (технике процене ризика, ризици у лабораторијама). Такође, припремљен је и семинар који се тиче управљања отпадним водама, регулативом, стандардима и казненом политиком у вези са том облашћу. Свакако, листу наредних семинара можете погледати на https://www.iss.rs/rs/button_98.html.

 

Поред тога што Институт организује семинаре и стручне обуке у својим просторијама, на располагању су и ин-хаус семинари, у простору организације која жели да семинаре из наше понуде креирамо за одређену групу запослених, са унапред дефинисаним потребама. Све досад одржане семинаре можете погледати на https://www.iss.rs/rs/button_71.html, а уколико су вам потребне додатне информације или имате коментаре или сугестије, молимо вас да контактирате Одељење за продају, маркетинг и едукацију: 011/3409-340, e-mail: iss-edukacija@iss.rs.