Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7308

Пријавите се!
 

Обука о примени eврокодова у области бетонских конструкција

Институт за стандардизацију Србије, у сарадњи са Привредном комором Србије и Чешком канцеларијом за стандарде, метрологију и испитивање (UNMZ), организује дводневни семинар из области грађевинарства са темом: „Кључна питања примене и употребе Еврокодова у области бетонских и армирано-бетонских конструкција“.

 

 

Ова обука има за циљ проширивање знања о принципима пројектовања према Еврокоду 2 и биће одржана на енглеском и српском језику, а намењенa je грађевинским инжењерима, пројектантима и извођачима.

 

 

Термини одржавања су 9. и 10. септембар у Београду (у Привредној комори Србије) и 11. и 12. септембар у Новом Саду (у Регионалној привредној комори Нови Сад).

 

Сваки полазник ће добити примерак превода публикације „Еврокод 2: Основа и примене – Прорачун бетонских зграда – Примери прорачуна“, коју је објавио Обједињени истраживачки центар (Joint Research Centre – JRC) Европскe комисијe. У питању је прaктични приручник који садржи детаљне примере пројектовања према Еврокоду 2 и представља стручну основу за пројектовање бетонских конструкција. Припремљен је и преведен на српски језик уз финансијску подршку у оквиру Чешког пројекта за развој сарадње.

 

Поред тога, полазници добијају и сертификат о одслушаном семинару.

 

Котизација за учешће се не плаћа, а пријављивање се врши преко следећег линка: https://pks.rs/strana/sekcija/kalendar-seminara.

 

Погледајте програм.