Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7313

Пријавите се!
 

Округли сто „Ризици – Суочавање са будућим шансама и претњама“

Институт за стандардизацију Србије у сарадњи са Центром за анализу ризика и управљање кризама, као и Привредном комором Србије организовали су посету г. Џејсона Брауна, водећег међународног експерта у области менаџмента ризиком, који је председник међународног ISO техничког комитета за менаџмент ризиком. У оквиру посете организовано је неколико стручних предавања, међу којима је и радионица у Привредној комори Србије којој је присуствовао велики број представника привредних организација и органа државне управе.

 

Округли сто са предавањем под називом „Ризици – Суочавање са будућим шансама и претњама“ коме су присуствовали чланови техничких комитета који се баве или су уско повезани са овом облашћу, одржан је данас у Институту за стандардизацију Србије.

 

 У последњих неколико година, управљање ризиком постало је тема многобројних стандарда, а знање и искуства која је г. Џејсон Браун пренео у оквиру свог предавања изазвали су велико интересовање. Неке од тема које су обрађене односе се на ризик од глобалног загревања, генетског инжењеринга и вештачке интелигенције.