Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7347

Пријавите се!
 

Радионица о управљању ризицима

Институт за стандардизацију Србије, Центар за анализу ризика и управљање кризама и Привредна комора Србије, уз партнерство са компанијом SGS и Српском асоцијацијом менаџера копротивне безбедности, 16. јула ове године организује радионицу намењену експертима у области менаџмента ризицима, под називом: „Савремена пракса управљања безбедносним ризицима у компанијама“.

 

Ова радионица намењена је највишем руководству, као и професионалцима који се у својим организацијама баве пословима менаџмента ризицима HR и логистичких процеса.  Кроз решавање практичних задатака, учесници ће моћи да се упознају са начинима идентификације и вредновања ризика, њиховом контролом, успостављањем процедура, идентификацијом потребних ресурса, неопходним компетенцијама учесника у процесу менаџмента ризицима, процесом надзора и провере предузетих мера за контролу ризика и поступањем са њима.

 

Предавач на радионици је председник међународног ISO техничког комитета за менаџмент ризиком, Џејсон Браун.

 

Радионица се одржава у просторијама Привредне коморе Србије, Кнеза Милоша 12, Београд. Котизација за учешће износи 10.000,00 динара (без ПДВ-а), а пријављивање учесника врши се преко следећег линка: https://aplikacije.pks.rs/Aplikacije/EdukacijaDetails.aspx?sifra=3518&rb=4223