Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7207

Пријавите се!
 

Радионица за високошколске установе

Имајући у виду да су данашњи студенти будући корисници стандарда, а можда и будући експерти који учествују у изради стандарда, Институт за стандардизацију Србије велику пажњу посвећује повезивању са што већим бројем факултета у Србији. То је прилика да се студенти упознају са делатношћу Института, да им се приближе стандардизација и стандарди, али и да се упознају са користима од примене стандарда.

 

Управо у том циљу, Институт 26. јуна организује у својим просторијама у Београду радионицу за професоре високошколских установа. Пријављивање за радионицу је већ почело, а ова радионица ће бити прилика да се са професорима универзитета у Србији размени мишљење, да се идентификују потребе високошколских установа, да се сагледају могућности Института и предложе конкретне мере. Том приликом ће и професори универзитета у Србији, са којима Институт већ има успешну сарадњу, изнети присутнима примере добре праксе Института и универзитета.

 

Све информације о радионици и пријављивању можете сазнати путем бројева телефона 011/3409-340 или 011/3409-388 или мејла: iss-edukacija@iss.rs.