Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7216

Пријавите се!
 

Међународна конференција „Textile science and economy“

На Техничком факултету „Михајло Пупин“ у Зрењанину 20. маја је одржана Девета међународна конференција са темом: „Textile science and economy“, којој су присуствовали Александар Старчевић, помоћник министра привреде, Чедомир Јањић, градоначелник Зрењанина, бројне званице из привредног живота земље и света, студенти, као и представници ИСС-а, Татјана Бојанић, директор, и Јелена Божовић, секретар комисије Института KS F038, Текстил.

У оквиру ове конференције представљено је више од 20 радова у вези са најновијим истраживањима и достигнућима у области текстила, а за ову прилику приређена је и модна ревија коју су припремили студенти смера за текстил.

 

Иначе, Институт за стандардизацију Србије је досадашњим организовањем више обука за студенте различитих факултета и смерова показао своје опредељење да будуће стручњаке за различите области што раније упознаје са стандардима и стандардизацијом, а ово учешће је била прилика да се унапреди већ остварена сарадња са овим техничким факултетом, једним од бројних са којима ИСС сарађује.