Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7136

Пријавите се!
 

Информациони центри за стандарде у привредним коморама

У циљу правовременог информисања јавности о најновијим издањима стандарда и стандардизацији уопште, ИСС је, у сарадњи са ГИЗ-ом и Привредном комором Србије, формирао информационе центре у регионалним привредним коморама у шест градова Србије – Суботици, Новом Саду, Ваљеву, Зајечару, Крагујевцу и Нишу, који почињу са радом од 1. јануара 2019. године.

 

Уз подршку запослених у овим центрима, представници микро, малих и средњих предузећа, као и сви остали заинтересовани, моћи ће бесплатно да приступе комплетним текстовима важећих српских стандарда и да добију потребне информације у вези са стандардима који су им важни за пословање.

 

Стандарди су важан стратешки алат који компанијама помаже у ефикаснијем пословању, повећању продуктивности и смањењу трошкова, као и у суочавању са неким од најзахтевнијих изазова савременог пословања и омогућавању приступа новим тржиштима. Захваљујући овој новој услузи ИСС-а, привредницима је омогућено да се најпре упознају са стандардима из одговарајуће области, а потом и да накнадним увођењем стандарда омогуће својим компанијама вишеструку корист.