Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 6944

Пријавите се!
 

Почиње сезона ИСС семинара

Као и сваке године почетком септембра, Институт за стандардизацију Србије је управо објавио нову листу актуелних семинара који ће се одржати током јесени, а најактуелнији међу њима, који се односи на дечја игралишта, уврштен је у нашу листу најтраженијих семинара само недељу дана након што је нови Правилник о безбедности дечјих игралишта ступио на снагу. Реч је о новом семинару у понуди ИСС-а – Правилник и стандарди о безбедности дечјих игралишта – Нови правни оквир у Републици Србији.

 

Овај правилник, који се позива на серију стандарда SRPS EN 1176 и SRPS EN 1177, почеће да се примењује 23. новембра и сада је право време да се о новинама у овој области информишу сви који се баве делатностима у вези са дечјим игралиштима (произвођачи и увозници опреме и подлога за дечја игралишта, локалне самоуправе, пројектанти и др.)

 

Ово је само један од нових ИСС семинара, а у понуди су и три потпуно нова курса у вези са интерним проверама према најпопуларнијим стандардима: SRPS ISO 9001:2015, SRPS ISO 45001:2018, ISO 19011:2018 и ISO/IEC 17025:2017.

 

О комплетној листи семинара, предавачима, терминима семинара и начину пријављивања и осталим детаљима можете се информисати на следећем линку http://www.iss.rs/rs/button_98.html. Верујемо да ћете у нашој богатој понуди пронаћи обуку која вам је потребна. Пријавите се на време и сазнајте из прве руке све што је потребно да знате о овим стандардима.

 

За пријављене из организација чији су запослени већ учествовали на ИСС семинарима у овој години, одобравају се посебни попусти на накнаду за учешће, а попусте остварују и три (и више) учесника из исте организације, као и чланови скупштине Института и чланови комисија за стандарде и сродне документе.