Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 6828

Пријавите се!
 

Први ИСС семинар у Бањалуци

Институт за стандардизацију Србије, у сарадњи са Привредном комором Републике Српске и уз подршку Института за стандардизацију Босне и Херцеговине (БАС) и Републичког завода за стандардизацију и метрологију Републике Српске, први пут организује дводневни семинар „Захтеви за рад различитих типова тела која обављају контролисање према ISO/IEC 17020:2012“. Овај семинар одржава се 06. и 07. јуна 2018. године у просторијама Привредне коморе РС у Бањалуци и намењен је корисницима из Републике Српске: руководиоцима квалитета, техничким руководиоцима и особљу контролних тела, укљученим у активности система менаџмента и/или техничке активности у телима за оцењивање усаглашености према захтевима стандарда ISO/IEC 17020:2012.  Семинару присуствују и  в.д. директора ИСС-а Татјана Бојанић, као и директор БАС-а Александар Цинцар и директор Републичког завода за стандардизацију и метрологију РС Никола Ђукић.

 

Предавач је др Маја Алексић, експерт за лабораторије и контролна тела са дугогодишњим искуством, која ће учесницима приближити структуру ISO/IEC 17020:2012 и захтеве овог стандарда.

 

Одржавање овог семинара представља један од видова сарадње која се остварује у оквиру споразума Института са телима за стандардизацију из БиХ и РС. Очекујемо да резултат ових активности буде боље разумевање стандарда и постизање позитивних пословних резултата услед њихове веће примене.