Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 6826

Пријавите се!
 

IEC млади професионалци – радионица 2018.

Као и сваке године, и ове 2018. године Међународна електротехничка комисија (IEC) организује радионицу за младе професионалце (Young Professionals) у оквиру Генералног заседања IEC-а које се одржава у октобру у Бусану, у Јужној Кореји.

 

Србија има могућност да предложи два кандидата за учествовање на овој радионици. Учесници морају да буду инжењери или менаџери, двадесетих или средњих тридесетих година, да раде у индустрији или да се баве послом који је релевантан за IEC, као и да поседују извесно искуство у области електротехничке стандардизације.

 

Уколико буде више пријављених кандидата, Институт за стандардизацију Србије ће организовати „такмичењеˮ у познавању електротехничке стандардизације.

 

Учесницима радионице за младе професионалце IEC ће платити трошкове смештаја до три ноћи, а путне трошкове сноси послодавац учесника.

 

Пријаву за уествовање потребно је послати Институту за стандардизацију Србије, Стевана Бракуса 2, Београд, до 1. априла 2018, након чега ће Институт извршити избор кандидата и  предложити их IEC-у.

 

Регистрација изабраних кандидата у IEC-у започиње у мају 2018. и траје до јула 2018. године.

 

Сигурни смо да препознајете значај учествовања на овој радионици и да ћете нам се придружити у њеној промоцији. То је најбољи начин да се нове генерације инжењера  упознају са значајем процеса стандардизације и примене стандарда и да допринесу раду IEC-а.