Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 6735

Пријавите се!
 

Студенти Војне академије посетили Институт

28. новембра смо у Институту угостили кадете и студенте завршне године студија Војне академије, Универзитета одбране Министарства одбране РС, студијског програма: Логистика одбране.  Институт је посетило 30 студената, затим продекан за наставу ВА пуковник др Ненад П. Димитријевић и капетан асистент Ненад Ковачевић.

 

Студенте је прво поздравила в.д. директора Института Татјана Бојанић, након чега им је кроз различите презентације представљена историја стандардизације и Института, начин доношења стандарда и менаџмент ризицима и технике процене ризика.

 

Укључивање младих стручњака у процесе стандардизације је велики изазов на глобалном нивоу. Корак напред у погледу развоја и промоције стандардизације у образовним институцијама Институт чини управо кроз овакве акције којима је циљ да се младима омогући стицање знања о стандардима, процесима стандардизације и инфраструктури квалитета, што ће им користити у даљем професионалном развоју, а индиректно имати позитиван утицај на унапређење националне стандардизације.