Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 7058

Пријавите се!
 

Будите међу нашим првим клијентима

Након неколико година паузе Институт за стандардизацију Србије поново започиње са активностима на сертификацији система менаџмента.

 

За оне који се не сећају тог времена, подсећамо да је тадашњи Завод за стандардизацију, чији је Институт правни следбеник,  први на овим просторима започео активности на сертификацији система менаџмента и издао неколико стотина сертификата.

 

Ова наша активност се заснива на Закону о стандардизацији („Сл. гласник РС”, 36/2009 и 46/2015), а започећемо је сертификацијом система менаџмента квалитетом на основу стандарда SRPS ISO 9001:2015.

 

Наша је првенствена амбиција да овом делатношћу ширимо свест о значају стандардизације као процеса и да, колико је то у нашој моћи, подигнемо углед и значај сертификације.

 

Пошто се у оквиру Института доносе, односно објављују стандарди на основу којих се врше процеси сертификације и акредитације,  можете имати поверење у нашу потпуну упућеност у  ову делатност.

 

Наши запослени су стручњаци из различитих области оспособљени за сертификацију и њихово знање и искуство и, пре свега, приврженост стандардизацији као процесу доприносе  нашој компетентности.

 

Потпуно смо свесни тренутног стања на овом пољу код нас и сматрамо да ће нашим учествовањем ова делатност само напредовати.

 

У току су припреме Института за поступак акредитације и зато Вас позивамо да будете један од наших првих клијената чији ћемо систем менаџмента сертификовати под изузетно повољним условима.

 

Све информације о сертификацији система менаџмента, о пријави за сертификацију, о нашим плановима за будућност можете добити од Драгане Поповић-Илић, тел. 011 3409 373.

 

Пријава - Захтев за издавање понуде за сертификацију система менаџмента