COVID-19 – Važne informacije o nastavku poslovanja ISS-a tokom vanrednog stanja
Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2654

Prijavite se!
 
Kod:   Status:   TC:   Faza:    

Plan rada

Oznaka standarda
Faza
TC
Početak
Kraj
E034-9 
2020-01-23
2020-03-23
ISO 6887-5; FprEN ISO 6887-5
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje - Deo 5: Specifična pravila za pripremanje mleka i proizvoda od mleka
E034-9 
2020-02-20
2020-04-20
ISO 11133:2014/Amd 2; EN ISO 11133:2014/FprA2
Mikrobiologija hrane, hrane za životinje i vode — Pripremanje, proizvodnja, čuvanje i ispitivanje performansi podloga za kulturu - Izmena 2
E034-9 
2020-02-27
2020-04-27
ISO/FDIS 16140-4.2; FprEN ISO 16140-4
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Deo 4: Protokol za validaciju metode u pojedinačnoj laboratoriji
E034-9 
2020-02-27
2020-04-27
ISO/FDIS 16140-5.2; FprEN ISO 16140-5
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Deo 5: Protokol za unutarlaboratorijsku validaciju nezaštićenih metoda primenom faktorijalnog plana
E034-9 
2020-02-21
2020-04-21
ISO 7932:2004/Amd 1; EN ISO 7932:2004/FprA1
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja suspektnog Bacillus cereus - Tehnika brojanja kolonija na 30° C - Izmena 1: Uključivanje opcionih ispitivanja
E034-9 
2018-02-14
2018-04-14
ISO/FDIS 16140-3; prEN ISO 16140-3
Mikrobiologija lanca hrane – Validacija metode – Deo 3: Protokol za verifikaciju referentnih i validiranih alternativnih metoda koje se primenjuju u jednoj laboratoriji
E034-9 
2020-03-09
2020-05-09
ISO/DIS 20836; prEN ISO 20836
Mikrobiologija lanca hrane - Lančana reakcija polimeraze (PCR) za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani - Ispitivanje performansi termosajklera
E034-9 
2020-01-07
2020-03-07
ISO/DIS 23036-1; prEN ISO 23036-1
Mikrobiologija lanca hrane -- Metode otkrivanja larvi Anisakidae L3 u ribi i proizvodima od ribe -- Part 1: UV metoda sa pritiskom
E034-9 
2020-01-07
2020-03-07
ISO/DIS 23036-2; prEN ISO 23036-2
Mikrobiologija lanca hrane -- Metode otkrivanja larvi Anisakidae L3 u ribi i proizvodima od ribe -- Part 2: Metoda veštačke digestije
E034-9 
2019-09-11
2019-11-11
ISO 6579-1:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6579-1:2017/A1:2020
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i serotipizaciju Salmonella — Deo 1: Otkrivanje Salmonella spp.
E034-9 
2019-05-07
2019-07-07
ISO 6887-3:2017/Amd 1:2020; EN ISO 6887-3:2017/prA1
Mikrobiologija lanca hrane — Pripremanje uzoraka za ispitivanje, početne suspenzije i decimalnih razblaženja za mikrobiološko ispitivanje — Deo 3: Specifična pravila za pripremanje ribe i proizvoda od ribe - Izmena 1: Pripremanje uzorka sirovih morskih puževa
E034-9 
2020-03-12
2020-05-12
ISO/DIS 6888-1; prEN ISO 6888-1
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje – Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) – Deo 1: Tehnika upotrebom agara po Berd-Parkeru
E034-9 
2020-03-12
2020-05-12
ISO/DIS 6888-2; prEN ISO 6888-2
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) - Deo 2: Tehnika upotrebom agara sa plazmom kunića i fibrinogenom
E034-9 
2020-01-11
2020-03-11
ISO/WD 7218; prEN ISO 7218 rev
Mikrobiologija lanca hrane - Opšti zahtevi i uputstvo za mikrobiološka ispitivanja
E034-9 
2019-01-04
2019-03-04
ISO 10272-1:2017/CD Amd 1; EN ISO 10272-1:2017/prA1
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja - Izmena 1
E034-9 
2019-01-04
2019-03-04
ISO 10272-2:2017/CD Amd 1; EN ISO 10272-2:2017/prA1
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. – Deo 2: Tehnika brojanja kolonija - Izmena 1
E034-9 
2019-01-01
2019-03-01
ISO 11290-1:2017; EN ISO 11290-1:2017
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 1: Metoda otkrivanja
E034-9 
2019-01-01
2019-03-01
ISO 11290-2:2017; EN ISO 11290-2:2017
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Listeria monocytogenes i Listeria spp. – Deo 2: Metoda određivanja broja
E034-9 
2018-12-04
2019-02-04
ISO/CD 15213-1; prEN ISO 15213-1
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 1: Određivanje broja sulfitoredukujućih Clostridium spp. tehnikom brojanja kolonija
E034-9 
2018-12-04
2019-02-04
ISO/CD 15213-2; prEN ISO 15213-2
Mikrobiologija lanca hrane – Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Clostridium spp. - Deo 2: Određivanje broja Clostridium perfringens tehnikom brojanja kolonija

30 found, page 1 from 2  1 | 2