COVID-19 – Važne informacije o nastavku poslovanja ISS-a tokom vanrednog stanja
Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2655

Prijavite se!
 

Rezultati pretrage:

 Oznaka standarda
Jezik
Status
Datum
Br. strana
Cena
 
Kupi
Engleski
У припреми 
12.03.2020  
25 str.
2737 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje – Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) – Deo 1: Tehnika upotrebom agara po Berd-Parkeru
Engleski
У припреми 
12.03.2020  
21 str.
2566 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Horizontalna metoda za određivanje broja koagulaza-pozitivnih stafilokoka (Staphylococcus aureus i druge vrste) - Deo 2: Tehnika upotrebom agara sa plazmom kunića i fibrinogenom
Engleski
Објављен 
23.12.2014  
43 str.
3593 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 3: Uputstvo za tipizaciju Salmonella spp.
Engleski
Повучен 
31.01.2014  
27 str.
2909 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za otkrivanje i određivanje broja Campylobacter spp. — Deo 3: Semikvantitativna metoda
Srpski
Повучен 
26.02.2015  
25 str.
3316 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Smernice za pripremanje i proizvodnju podloga za kulturu — Deo 1: Opšte smernice za obezbeđenje kvaliteta za pripremanje podloga za kulturu u laboratoriji
Engleski
Повучен 
26.02.2015  
28 str.
2909 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Smernice za pripremanje i proizvodnju podloga za kulturu - Deo 2: Praktične smernice za ispitivanje performansi podloga za kulturu
Engleski
Повучен 
26.02.2015  
21 str.
2566 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Smernice za pripremanje i proizvodnju podloga za kulturu — Deo 2: Praktične smernice za ispitivanje performansi podloga za kulturu — Izmena 1: Mikroorganizmi za ispitivanje podloga za kulturu koje se najčešće koriste
Engleski
Објављен 
31.01.2014  
33 str.
3253 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Metoda koja se zasniva na lančanoj reakciji polimeraze (PCR) u realnom vremenu za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Horizontalna metoda za otkrivanje Escherichia coli koja proizvodi šiga toksin (STEC) i određivanje serogrupa O157, O111, O26, O103 i O145
Engleski
Повучен 
31.08.2017  
43 str.
3593 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za određivanje virusa hepatitisa A i norovirusa u hrani korišćenjem lančane reakcije polimeraze u realnom vremenu (RT-PCR) — Deo 1: Metoda za kvantifikaciju
Engleski
Повучен 
31.10.2019  
39 str.
3422 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za određivanje virusa hepatitisa A i norovirusa u hrani korišćenjem lančane reakcije polimeraze u realnom vremenu (RT-PCR) — Deo 2: Metoda za kvalitativno otkrivanje
Engleski
Објављен 
31.10.2016  
27 str.
2909 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Tehnike uzorkovanja za mikrobiološku analizu uzoraka hrane i hrane za životinje
Engleski
Објављен 
30.05.2014  
57 str.
4020 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Lančana reakcija polimeraze (PCR) za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Otkrivanje klostridija koje proizvode botulinske neurotoksine tipa A, B, E i F
Engleski
Објављен 
31.10.2016  
41 str.
3593 RSD 
PDF
Mikrobiologija lanca hrane — Lančana reakcija polimeraze (PCR) za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani — Otkrivanje patogenih Yersinia enterocolitica i Yersinia pseudotuberculosis
Engleski
Објављен 
28.07.2008  
22 str.
2566 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje - Polimerazna lančana reakcija (PCR) za otkrivanje patogenih mikroorganizama u hrani - Ispitivanje performansi termosajklera
Engleski
Повучен 
31.10.2019  
39 str.
3422 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Specifični zahtevi i uputstvo za ispitivanje osposobljenosti međulaboratorijskim poređenjem
Engleski
Објављен 
31.01.2014  
29 str.
2909 RSD 
PDF
Mikrobiologija hrane i hrane za životinje — Horizontalna metoda za otkrivanje, određivanje broja i tipizaciju Salmonella — Deo 2: Određivanje broja primenom redukovane tehnike najverovatnijeg broja
Engleski
Објављен 
28.01.2013  
6 str.
1241 RSD 
PDF
Biotehnologija — Mikroorganizmi — Dodatno ispitivanje organizama kao podrška radu na klasifikaciji koji se obavlja za potrebe direktive 90/679/EEC
Engleski
Објављен 
28.01.2013  
7 str.
1412 RSD 
PDF
Biotehnologija — Mikroorganizmi — Razmatranje raznih postojećih spiskova biljnih patogena i izrada izveštaja
Engleski
Објављен 
28.01.2013  
9 str.
1583 RSD 
PDF
Biotehnologija — Laboratorije za istraživanje, razvoj i analizu — Izveštaj o izboru opreme potrebne za biotehnološke laboratorije prema stepenu opasnosti
Engleski
Објављен 
28.01.2013  
41 str.
3593 RSD 
PDF
Biotehnologija — Mikroorganizmi — Razmatranje raznih postojećih spiskova životinjskih patogena i izrada izveštaja

161 found, page 1 from 9 Odštampaj rezultati pretrage        1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7