Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2616

Prijavite se!
 

SRPS ISO/TS 22002-2:2014

Status: Објављен
Jezik: Engleski
Br. strana: 26
Datum: 24.03.2014
Službeni glasnik: 37/14
Broj rešenja:
Izdanje: 1 ED
Veza sa međunarodnim standardima

ISO/TS 22002-2:2013   ISO/TC 34/SC 17
Cena: 2737 RSD

Za čitanje onlajn

Odštampaj

Naslov na srpskom jeziku

Prethodno potrebni programi za bezbednost hrane — Deo 2: Ketering

Naslov na engleskom jeziku

Prerequisite programmes on food safety Catering

Apstrakt na srpskom jeziku

Ovim delom standarda utvrđuju se zahtevi za izradu, primenjivanje i održavanje prethodno potrebnih programa (PRP) kao pomoć u upravljanju opasnostima po bezbednost hrane prilikom keteringa.

Apstrakt na engleskom jeziku

This part of ISO/TS 22002 specifies the requirements for the design, implementation, and maintenance of prerequisite programmes (PRPs) to assist in controlling food safety hazards in catering. This part of ISO/TS 22002 is applicable to all organizations which are involved in the processing, preparation, distribution, transport, and serving of food and meals and wish to implement PRPs in accordance with the requirements specified in ISO 22000:2005, 7.2.

Komisija za standarde


ICS



Direktive

Nema informacija.

Nacionalni propis

Nema informacija.

National action

Nema informacija.

Deskriptori

prehrambena industrija, menadžment, prehrambeni proizvodi, mere bezbednosti, ketering, poljoprivreda, ambalaža, kontrolisanje hrane, menadžment kvalitetom