Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2631

Prijavite se!
 

SRPS ISO/TS 22003:2010

Status: Повучен
Jezik: Srpski
Br. strana: 21
Datum: 26.05.2010
Datum povlačenja: 30.10.2015
Službeni glasnik: 42/10
Broj rešenja:
Izdanje: 1 ED
Veza sa međunarodnim standardima

ISO/TS 22003:2007   ISO/TC 34/SC 17
Cena: 3102 RSD

Za čitanje onlajn

Odštampaj

Naslov na srpskom jeziku

Sistemi menadžmenta bezbednošću hrane - Zahtevi za tela koja obavljaju proveru i sertifikaciju sistema menadžmenta bezbednošću hrane

Naslov na engleskom jeziku

Food safety management systems -- Requirements for bodies providing audit and certification of food safety management systems

Apstrakt na srpskom jeziku

Ovom tehničkom specifikacijom -definišu se pravila koja se primenjuju za proveru i sertifikaciju sistema menadžmenta bezbednošću hrane (FSMS) a koja su u skladu sa zahtevima datim u ISO 22000, i -obezbeđuju se potrebne informacije i obezbeđuje poverenje korisnicima o načinu sertifikacije nihovih odobrenih dobavljača.

Apstrakt na engleskom jeziku

Nema informacija.

Komisija za standarde


ICS



Direktive

Nema informacija.

Nacionalni propis

Nema informacija.

National action



Deskriptori

proveravanje;osnove procesa;osnovni;sertifikacija;sertifikaciona tela;zaštita potrošaca;odnos potrošač-dobavljač;zadovoljstvo korisnika;definicija;definicije; kontrola hrane;higijena hrane;industrija hrane;proizvodi hrane;kvalitet hrane;ispitivanje hrane;prehrambeni proizvodi;menadžment;sistemi menadžmenta;organizacija;osoblje; upravljanje procesom;industrijska odredba;kvalitet;obezbeđenje kvaliteta;sistemi obezbeđenja kvaliteta;proveravanje kvaliteta;upravljanje kvalitetom;menadžment kvalitetom;pravila post