Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2630

Prijavite se!
 

Dvodnevna obuka u RPK Niš o primeni evrokodova za betonske konstrukcije

U saradnji sa Privrednom komorom Srbije i Češkom kancelarijom za standarde, metrologiju i ispitivanje (UNMZ), Institut za standardizaciju Srbije 30. i 31. oktobra 2019. godine organizuje u Regionalnoj privrednoj komori Niš dvodnevni seminar iz oblasti građevinarstva sa temom: „Ključna pitanja primene i upotrebe Evrokodova u oblasti betonskih i armirano-betonskih konstrukcija“. Prošlog meseca su ovakvi dvodnevni seminari održani u Beogradu i Novom Sadu.

 

Ova obuka ima za cilj proširivanje znanja o principima projektovanja prema Evrokodu 2 i biće održana na engleskom i srpskom jeziku, a namenjena je građevinskim inženjerima, projektantima i izvođačima.

 

Svaki polaznik će dobiti primerak prevoda publikacije „Evrokod 2: Osnova i primene – Proračun betonskih zgrada – Primeri proračuna“, koju je objavio Objedinjeni istraživački centar (Joint Research Centre – JRC) Evropske komisije. U pitanju je praktični priručnik koji sadrži detaljne primere projektovanja prema Evrokodu 2 i predstavlja stručnu osnovu za projektovanje betonskih konstrukcija. Pripremljen je i preveden na srpski jezik uz finansijsku podršku u okviru Češkog projekta za razvoj saradnje.

 

Pored toga, polaznici dobijaju i sertifikat o odslušanom seminaru.

 

Kotizacija za učešće se ne plaća, a prijavljivanje se vrši preko sledećeg linka: https://aplikacije.pks.rs/Aplikacije/EdukacijaDetails.aspx?sifra=3539&rb=4319

 

Pogledajte program