Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2646

Prijavite se!
 

Radionica o upravljanju rizicima

Institut za standardizaciju Srbije, Centar za analizu rizika i upravljanje krizama i Privredna komora Srbije, uz partnerstvo sa kompanijom SGS i Srpskom asocijacijom menadžera koprotivne bezbednosti, 16. jula ove godine organizuje radionicu namenjenu ekspertima u oblasti menadžmenta rizicima, pod nazivom: „Savremena praksa upravljanja bezbednosnim rizicima u kompanijama“.

 

Ova radionica namenjena je najvišem rukovodstvu, kao i profesionalcima koji se u svojim organizacijama bave poslovima menadžmenta rizicima HR i logističkih procesa.  Kroz rešavanje praktičnih zadataka, učesnici će moći da se upoznaju sa načinima identifikacije i vrednovanja rizika, njihovom kontrolom, uspostavljanjem procedura, identifikacijom potrebnih resursa, neophodnim kompetencijama učesnika u procesu menadžmenta rizicima, procesom nadzora i provere preduzetih mera za kontrolu rizika i postupanjem sa njima.

 

Predavač na radionici je predsednik međunarodnog ISO tehničkog komiteta za menadžment rizikom, Džejson Braun.

 

Radionica se održava u prostorijama Privredne komore Srbije, Kneza Miloša 12, Beograd. Kotizacija za učešće iznosi 10.000,00 dinara (bez PDV-a), a prijavljivanje učesnika vrši se preko sledećeg linka: https://aplikacije.pks.rs/Aplikacije/EdukacijaDetails.aspx?sifra=3518&rb=4223