Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2624

Prijavite se!
 

Informacije o standardima

 

U Informacionom centru Instituta možete dobiti informacije o standardima, kao što su naziv standarda, cena, veza standarda sa međunarodnim, evropskim ili nacionalnim standardima drugih država, podatak da li je standard važeći ili ne, čime je zamenjen, i slično. Ove informacije možete dobiti telefonom, u pisanom obliku, putem elektronske pošte ili ukoliko lično dođete u ISS.
 
Pretraživanje baza podataka o standardima na zahtev korisnika
 
Informacioni centar Instituta nudi vam uslugu pretraživanja baza koje sadrže podatke o standardima. Ukoliko su vam potrebne informacije o srpskim ili stranim standardima iz različitih oblasti privrede, popunite zahtev za pretraživanje, nakon čega od nas dobijete predračun. Nakon prijema potvrde da ste uplatili iznos sa predračuna, informacije o standardima će vam stići putem obične ili elektronske pošte, u zavisnosti od vašeg zahteva.
 
 
NOVA USLUGA Informacionog centra Instituta
 
Nova usluga koju svojim korisnicima nudi Informacioni centar Instituta je mesečno obaveštavanje o standardima i srodnim dokumentima u okviru jedne ili više oblasti standardizacije. Naknada za ovu uslugu je na bazi godišnje ili polugodišnje pretplate, kako je opisano u Odluci o visini naknada za standarde, srodne dokumente i druge publikacije, kao i o visini naknada za usluge koje vrši Institut za standardizaciju Srbije u obavljanju poslova u oblasti standardizacije