COVID-19 – Važne informacije o nastavku poslovanja ISS-a tokom vanrednog stanja
Da li su vam standardi potrebni u vasem poslu?
Da
Ne
Ponekad
Ne znam
Ukupan broj glasova: 2655

Prijavite se!
 

Prodaja standarda i srodnih dokumenata

Institut prodaje srpske standarde i srodna dokumenta prema Odluci o visini naknada za standarde, srodne dokumente i druge publikacije, kao i o visini naknada za usluge koje vrši Institut za standardizaciju Srbije u obavljanju poslova u oblasti standardizacije.

 

ISS je sklopio ugovore o prodaji standarda sa sledećim organizacijama za standardizaciju: ISO, IEC, ETSI, BSI, DIN, GOST, ASTM International. Cene standarda koje su objavile ove organizacije propisuju one same, dok vi dobijate predračun za naručene standarde u dinarskoj protivvrednosti cene stranog standarda.

 

 Ukoliko želite da kupite srpske ili strane standarde preko našeg sajta, neophodno je da se registrujete, a zatim naručite željene standarde. Od nas ćete dobiti predračun za naručene standarde. Nakon prijema potvrde da ste uplatili iznos sa predračuna, standardi će vam biti dostavljeni u željenom formatu. Srpski standardi, međunarodni standardi koje su objavile organizacije ISO i IEC, kao i standardi koje je objavila organizacija ETSI mogu se kupiti u papirnoj ili elektronskoj formi, dok se standardi koje su objavile organizacije ASTM International, BSI, DIN i GOST mogu kupiti isključivo u papirnoj formi.