Да ли су вам стандарди потребни у вашем послу?
Да
Не
Понекад
Не знам
Укупан број гласова: 6590

Пријавите се!
 

Продаја стандарда и сродних докумената


Институт продаје српске стандарде и сродна документа према Одлуци о висини накнада за стандарде, сродне документе и друге публикације, као и о висини накнада за услуге које врши Институт за стандардизацију Србије у обављању послова у области стандардизације.

 

ИСС је склопио уговоре о продаји стандарда са следећим организацијама за стандардизацију: ISO, IEC, ETSI, BSI, DIN, GOST, ASTM International. Цене стандарда које су објавиле ове организације прописују оне саме, док ви добијате предрачун за наручене стандарде у динарској противвредности цене страног стандарда.

 

 Уколико желите да купите српске или стране стандарде преко нашег сајта, неопходно је да се региструјете, а затим наручите жељене стандарде. Од нас ћете добити предрачун за наручене стандарде. Након пријема потврде да сте уплатили износ са предрачуна, стандарди ће вам бити достављени у жељеном формату. Српски стандарди, међународни стандарди које су објавиле организације ISO и IEC, као и стандарди које је објавила организација ETSI могу се купити у папирној или електронској форми, док се стандарди које су објавиле организације ASTM International, BSI, DIN и GOST могу купити искључиво у папирној форми.